Vloeren

Vloeren door De Grondleggers

Heb je een nieuwe woning gekocht of is het huis toe aan vernieuwingen? Vaak geeft een nieuwe vloer het huis weer een fris uiterlijk! De Grondleggers helpt je graag met het leggen hiervan. Wij hebben veel ervaring in het plaatsen van verschillende soorten vloeren, waaronder: marmoleum, PVC, tapijt, laminaat en houten vloeren. Het maakt niet uit of je deze zelf hebt aangeschaft of dat wij de vloer hebben aangeleverd. De Grondleggers kan je altijd inhuren hiervoor! Ben je geïntereseerd? Bekijk een paar van onze projecten.

Soorten vloeren

De Grondleggers helpen je graag met het leggen van een nieuwe vloer. Daar bij komt niet alleen het leggen kijken, maar ook het slopen van de oude vloer, het egaliseren van de ondergrond en daarna de voorbereiding van de nieuwe vloer. Niet alleen kunnen wij PVC vloeren leggen, wij werken ook met marmoleum (linoleum), vinyl en tapijt. Heb je een prachtige, nieuwe houten vloer besteld en wil je er zeker van zijn dat deze goed gelegd wordt? Huur dan De Grondleggers in! Wij komen jou helpen met de vloer, of deze nou van ons afkomstig is of niet. Lees hieronder meer over het leg proces van De Grondleggers.

Voorbeelden van vloeren waar wij mee werken:
- Marmoleum
- PVC
- Tapijt
- Laminaat
- Hout

Vloeren door de Grondleggers


Renoveren van vloeren

Na het verwijderen of slopen van de oude vloer, is de ondergrond vaak niet meer geschikt om direct een nieuwe vloer te plaatsen. Soms liggen er sleuven in de vloer waar bekabeling of afvoeren in liepen. Het kan ook zijn dat tijdens het verwijderen van de oude vloer de ondergrond zodanig beschadigd is dat je er niet met alleen egaliseren kan komen. Maar dit kunnen De Grondleggers voor jou oplossen! Wij beschikken over de middelen en de kennis om zeer slechte ondergronden weer te repareren voor verdere ontwikkeling. Na de reparaties is de ondergrond weer geschikt voor egalisatie met een perfect glad resultaat. Heb jij een beschadigde ondergrond of twijfel je of de bodem goed genoeg is voor egalisatie? Neem vrijblijvend contact op met ons voor een controle!

Contact

Egaliseren van vloeren

Het egaliseren van vloeren is nodig om doortekeningen van de ondergrond in je nieuwe PVC, vinyl of marmoleum vloer te voorkomen. Wij raden het sterk aan om dit altijd te doen, ook al denk je dat jouw vloer wel goed is. Laat egaliseren altijd professioneel doen. Het is zonde als jouw gloednieuwe vloer niet correct komt te liggen omdat de voorbereiding niet goed genoeg was. De Grondleggers weet dan ook precies welke egaliseer processen het beste passen bij de verschillende soorten vloeren!
 

Egaliseren door de Grondleggers
Egaliseren door de Grondleggers


Om het egaliseren goed te doen, voorzien wij de vloer eerst van een hechtlaag die we goed laten drogen. Daarna kunnen wij de egaline aanbrengen. Deze vloeistof verdelen wij evenredig, met een minimale dikte van 3 mm, over de vloer waardoor alle oneffenheden weg gewerkt worden en de vloer achterblijft met een glad resultaat. Ook dit moet goed drogen voordat wij verder kunnen met het daadwerkelijk aanleggen van de vloer. Let wel op dat het egaliseren van vloeren uitsluitend is bedoeld om een effen en glad resultaat te krijgen, zodat doortekeningen van de ondergrond niet zichtbaar zijn. Voor het echt waterpas maken van de vloer moeten er andere werkzaamheden verricht worden.
 

Nu populair

Visgraatvloeren Grondleggers

Visgraatvloeren

Momenteel zijn visgraatvloeren erg in de mode. Een visgraatvloer geeft jouw woning een unieke eyecatcher: bij een visgraatvloer worden de planken in een schuin lopend patroon gelegd. Het leuke aan een visgraatvloer is dat vrijwel elke vloer uniek lijkt omdat er zo veel op maat gemaakt kan worden. Kies zo voor brede of juist smalle planken, de kleur en het patroon op de planken. Zo kan je jouw vloer zo rustig of opvallend maken als jij wilt. De Grondleggers zijn in te huren voor het leggen van jouw vloer, of je deze hebt besteld bij ons of niet. Het belangrijkste is dat de vloer professioneel gelegt wordt en zo het beste in zijn recht komt!

Gietvloer met beton-look

Gietvloeren

Ben jij opzoek naar een moderne vloer die perfect aansluit bij het interieur van jouw woning? Zoek niet verder en kies voor een gietvloer met betonlook. Dit is dus geen echte betonnen vloer maar een kunststof vloer met de uitstraling van beton. Deze vloer is perfect voor alle ruimtes in jouw woning, en zorgt voor rust.  Wil je meer weten over het aanleggen van deze gietvloeren en de overige mogelijkheden bij De Grondleggers? Lees hier meer: 

Kunststof vloeren

contact

Ook behoefte aan een nieuwe vloer of heb je een vloer klaarliggen maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat De Grondleggers het werk uit handen nemen. Wij regelen alles van het egaliseren tot het aanleggen. Heb je vragen of wil je meer weten over onze werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier of bel ons op 06-22887201.

Neem contact op