Verbouwingen en bouwbegeleiding

Verbouwingen door De Grondleggers

Heb je een winkel pand of woning dat toe is aan een flinke verbouwing? Dan ben je bij De Grondleggers aan het juiste adres. Wij specialiseren ons in zowel kleine als grote verbouwingen van winkels, woningen en panden.
Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een verbouwing en een renovatie? Het verschil zal voor meeste moeilijk te vinden zijn, en dat is begrijpelijk. Een renovatie is over het algemeen het vervangen van bestaande elementen in het pand, zoals de trap  of draagbalken vervangen. Een verbouwing is een ruimte veranderen, zoals muren verplaatsen of een dakkapel aanleggen. 
 

Soorten verbouwingen

De Grondleggers houdt zich ook bezig met "kleinere" verbouwingen rondom het huis of winkelpand. Wij zeggen wel klein, maar begrijpen heel goed dat een verbouwing een flinke klus kan zijn voor de eigenaren van het betreffende pand! Hierom bieden wij graag onze diensten aan zodat alle klusjes geklaard kunnen worden, klein of groot. 

Voorbeelden van verbouwingen:
- Wanden verplaatsen of verwijderen
- Nieuwe vloerbalken aanleggen
- Vloerverwarming plaatsen
- Plafond vervangen
- Nieuwe deuren afhangen

Verbouwing Kaatje Jans Gorinhem

Onderhoud

Wil je graag jouw pand of woning onderhoud uitbesteden aan professionals? Neem dan contact met ons op! Wij specialiseren in allerlei soorten onderhoudsklussen: dit kunnen periodieke onderhoudsklussen zijn, die om de zoveel jaar vernieuwd moeten worden, maar ook grotere klussen. Onder grote onderhoudsklussen verstaan wij het vervangen van kozijnen of verduurzamen van jouw pand. Is jou huis beschadigd door lekkage en wil je graag schimmel vorming voorkomen? Ook dit zien wij als een grotere onderhouds klus.

Ook voor de kleinste klusjes helpen wij graag! Wat verstaan wij onder kleine klusjes? Hierbij kan je denken aan klemmende deuren,  slecht werkende sloten, tochtende ramen en deuren of kappotte kitranden. Wij lossen het graag voor je op.  Neem contact met ons op en beschrijf wat onderhouden moet worden zodat wij een offerte kunnen opsturen. 

Neem contact op

Hoe gaan wij te werk?

Nadat wij jouw verzoek ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken. Wij komen graag bij je langs om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn. Hierbij kijken we goed naar wat realistisch is binnen de mogelijkheden van de ruimte en bespreken vervolgends de opties met je. 

Wij zetten, na de besprekingen, alles voor jou op papier en geven een prijs indicatie. Zo heb jij een duidelijk inzicht van de geplande werkzaamheden en kunnen er geen misverstanden ontstaan.  Ga jij akkoord met het voorstel? Dan kunnen we beginnen met de verbouwingen!

Nieuwe Vloer verbouwing Grondleggers
Vóór de verbouwing Grondleggers
Werkzaamheden tijdens verbouwing grondleggers

 

Hier een voorbeeld van een recente verbouwing in een winkelpand in Gorinchem, Zuid Holland. Tijdens deze verbouwing hebben wij het complete pand omgetoverd tot een prachtig delicatessenwinkel. Zo hebben we een compleet nieuwe vloer gelegd met een roelstoel toegankelijke helling, die ook perfect is om bevoorraading naar binnen te rijden. De Grondleggers heeft koelingen geïnstalleerd in de toonbank en aan de achterwand, zodat de producten goed zichtbaar zijn voor klanten. Natuurklijk is het pand ook voorzien van een nieuw systeemplanfond en een mooi kleurtje op de muren. Het pand is van top tot teen verbouwd naar dit prachtige winkeltje! Bekijk hier onder het eindresultaat van de verbouwing in Kaatje Jans door De Grondleggers:
 

Pand na verbouwing Grondleggers
Interieur verbouwing Grondleggers


Bouwbegeleiding van De Grondleggers

Sommige aannemersbedrijven verliezen helaas soms de wensen van de particulier uit het zicht. Hierom kan het fijn zijn om een bouwbegeleider aan te nemen die ervoor zorgt dat dit niet gebeurd. De Grondleggers willen graag bemiddelen met dit soort projecten. Wij kennen de lingo en weten wat mogelijk of realistisch is binnen een bouwproject of verbouwing. Een bouwbegeleider behoudt het contact tussen de particulier en het bouwbedrijf en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Wij controleren of de aannemers hun afspraken nakomen en of het geleverde werk ook daadwerkelijk kwalitatief goed is uitgevoerd.

De grondleggers kunnen als bouwbegeleiders jouw ook helpen met materiaal keuzes maken. Wij hebben genoeg ervaring in verbouwingen om advies te geven over wat realistisch is en of er misschien goedkopere alternatieven zijn met hetzelfde effect. Wil jij ook een bemiddelaar voor jou opkomende verbouwing? Overweeg dan De Grondleggers als jouw bouw expert.

Interesse in een samenwerking met De Grondleggers?

Wil je jouw woning of bedrijfspand laten verbouwen en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij De Grondleggers. Wij nemen graag de opties met je door zodat we zo snel mogelijk aan de verbouwing kunnen beginnen!

Offerte aanvragen