Renovatie

Renovaties door De Grondleggers

Ben je van plan om je badkamer of keuken te renoveren? Of kan jouw bedrijfspand wel wat vernieuwing gebruiken? Renovaties zijn er in alle soorten en maten én dat is nou juist wat De Grondleggers daar zo leuk aan vinden. Onder renovaties verstaan wij het vervangen van bestaande onderdelen in jouw pand of woning. Is het huis toe aan een nieuwe trap of  moet de vloer vernieuwd worden? De Grondleggers kunnen jouw renovatie in handen nemen.
 

Soorten renovaties

Onder renovaties of renovatiewerken valt het aanpassen of vernieuwen van één of meerdere onderdelen van jouw huis of bedrijfspand. Je kunt je dus voorstellen dat renoveren voor iedereen iets anders betekent. Waar de één een nieuwe serre of veranda wilt, wil de ander een nieuwe keuken, badkamer of een volledig andere inrichting van het pand. 

Voorbeelden van renovaties:
- Badkamerrenovatie
- Keukenrenovatie
- Woonkamer renovatie
- Dakrenovatie
- Tuinrenovatie

Voor de renovatie grondleggers

De inventarisatie 

Nadat je contact met ons op hebt genomen over het uitvoeren van renovaties, komen wij graag bij je langs om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn. Wij kijken daarbij goed naar de staat van het pand en bespreken de verschillende mogelijkheden en opties. Uiteraard kijken wij naar de best passende optie voor jouw pand! Tijdens de inventarisatie krijg jij de mogelijkheid om jouw wensen voor te leggen. Samen bekijken we wat mogelijk is in deze situatie en of wij zelf nog mooie toevoegingen hebben. Met renovaties maken wij graag gebruik van nieuwe technieken, zodat jouw pand langdurig bruikbaar is en niet snel wéér aan renovatie toe is. 

De planning van de renovaties

Na deze uitgebreide inventarisatie van jouw wensen en de mogelijkheden van het pand, zetten wij de werkzaamheden voor je op papier zodat je een goed beeld hebt wat er allemaal gaat gebeuren. Wij schrijven een offerte met alle bedragen en werkzaamheden. Zo blijven wij compleet transparant en kom jij niet voor onvoorziene kosten te staan. Ga je akkoord met deze offerte? Dan kan het renoveren beginnen!

Een voorbeeld van een recente renovatie uitgevoerd door De Grondleggers is de sluis in Hardinxveld. Zoals je in de foto hierboven kan zien was de kade rand onveilig en niet meer in goede staat. Wij hebben vervolgends de sluis vloeren voorzien van kunsthars mortel en ingestrooid met scherp zand voor een antislip functie. De kade is passend bij het historische uiterlijk van Hardinxveld en is nu veiliger te betreden voor mensen.
 

Kunsthars aanleg Hardinxveld sluis
Eindresultaat renovatie Sluis Hardinxveld
Eindresultaat renovatie Sluis Hardinxveld


Jouw woning of bedrijfspand laten renoveren?

Wil je jouw woning of bedrijfspand laten renoveren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan komen De Grondleggers graag met jou in contact. Wij nemen graag de opties met je door zodat jij binnenkort beschikt over een prachtig gerenoveerd pand. 

Neem contact op