Overkappingen

Veranda's & Overkappingen door De Grondleggers

De Grondleggers zijn na al deze jaren ook specialisten geworden in het bouwen van overkappingen, veranda's, pergola's en schuren. Is jouw tuin toe aan een update en heb je genoeg ruimte voor een mooie zithoek? Wij bespreken samen alle mogelijkheden en bekijken wat het best past bij het huis. De Grondleggers werken met weerbestendige materialen zoals eikenhout en douglas. 

Soorten overkappingen

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een veranda of een overkapping. Het verschil is over het algemeen niet heel groot, alleen is een veranda vrijwel altijd een soort uitbouw van de woning en zit dus vast het pand. Een overkapping kan ook vast staan maar kan ook achter in de tuin geplaatst worden als een losstaand bouwwerk. Wil je de overkapping toch afsluitbaar maken zodat deze ook in het najaar bruikbaar is? Dan kunnen wij glazen schuifdeuren installeren zodat de zithoek winddicht is. Ook kan er bij de overkapping een schuur aangebouwd worden zodat de ruimte het meest optimaal gebruikt wordt!

Voorbeelden hiervan:
- Veranda
- Overkapping
- Pergola
- Mancave
- Optionele schuur toevoegen

Veranda Grondleggers


Hoe gaan wij te werk?

Nadat wij een verzoek of een offerte binnen krijgen, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Wij komen dan ook graag even langs om een betere impressie te krijgen van de tuin en de mogelijkheden daarin. Samen bespreken wij het design, de materialen en eventuele extra toevoegingen. Na de besprekingen zetten wij alles op papier waarna jij de offerte alleen nog hoeft goed te keuren. Gedaan? Dan kunnen wij beginnen met het bouwen!

Veranda Grondleggers

Veranda

De Grondleggers zijn specialisten geworden in het bouwen van veranda’s. Een veranda is over het algemeen een bouwwerk dat gemonteerd in aan het pand. Je kunt de veranda voorzien van schuifdeuren die in de zomer open kunnen staan en in de winter volledig wind dicht zijn. Zo kan je het hele jaar door genieten van deze toevoeging aan de tuin. Een veranda is dus perfect voor het onvoorspelbare weer in Nederland! Altijd al een veranda gewild in de tuin? Laat de Grondleggers je verder helpen.

Vraag offerte aan

Pergola door grondleggers

Pergola

Ook kunnen wij een pergola plaatsen in de tuin. Een pergola is een simpele structuur zonder overkapping dat los of vast aan de woning gemonteerd kan worden. Een pergola is perfect voor mensen die graag buiten zitten, maar niet altijd in de schaduw willen blijven. Zo kan je een weerbestendig doek spannen om toch een overkapping te maken, of kies ervoor om de pergola te beplanten met klimplanten die in de zomer de tuin koel houden. Klinkt een pergola als de perfecte toevoeging aan jouw tuin? 

Vraag offerte aan

Overkapping de grondleggers

Overkapping

Ook kan je een prachtige overkapping plaatsen in de achtertuin. Een overkapping is meestal aan één kant open en is dus perfect voor een zithoek of een werkplaats. Zo kun je in de warmere maanden heerlijk genieten van de tuin zonder dat je in de directe zon komt te zitten. Ook met minder goed weer is een overkapping zeer geschikt: met milde regenbuien zit je hier altijd droog en uit de wind! Zeer geschikt voor ons koude kikkerlandje. Wil je ook een overkapping laten bouwen? Vraag een offerte aan bij De Grondleggers.

Vraag offerte aan


contact

Nieuwe tuin of toe aan een renovatie hiervan? Laat De Grondleggers jouw tuin voorzien van een prachtig, op maat gemaakte overkapping of veranda. Heb je vragen of wil je meer weten over onze werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier of bel ons op 06-22887201! 

Neem contact op