Nieuwbouw

Nieuwbouw door De Grondleggers

De Grondleggers staan ook klaar voor volledige nieuwbouw projecten. Wij leveren dan alles tot in de puntjes: van funderingswerk tot het aanleggen van de plinten.  Nieuwbouw bestaat voornamelijk uit twee bouwfases: Ruwbouw en Afbouw. Wij zorgen ervoor dat er een passende fundering gemaakt wordt waarna het bouwen kan beginnen. Tijdens de ruwbouw bouwen wij het skelet van de woning en alle toebehorende: kozijnen, isolatie, locaties voor stopcontacten en afvoeren en de algemene afwerking van de muren, dak en vloeren. Nadat wij de woning hebben gecontroleerd zou de woning compleet lucht- en waterdicht zijn. Hierna beginnen wij met de afbouw. In deze fase ligt de focus op het instap-klaar maken van het bouwproject. Alle afwerkingen van de woning worden gedaan zodat jij alleen nog de meubels hoeft te plaatsen! Lees hier meer over nieuwbouw projecten van De Grondleggers.

Nieuwbouw Funderingen

Naast funderingen voor veranda's en terrasoverkappingen leggen wij ook funderingen aan voor grootschalige nieuwbouw projecten. Voor zwaardere uitvoeringen en echte aanbouwen verzorgen wij de funderingen et gewapend beton en waar nodig is heipalen. Deze fundering zorgt ervoor dat het gewicht van de woning of het bouwwerk wordt over gebracht naar de ondergrond. Zonder een fatsoenlijke fundering is de kans groot dat het bouwwerk komt te verzakken of gaat scheuren en zo dus onveilig wordt. De Grondleggers weet precies welk fundering type passend is voor bepaalde ondergronden. MeerLezen over funderingen?

Funderingen

nieuwbouw door de grondleggers

Ruwbouw

Ruwbouw is de fase die begint na het plaatsen van de fundering. De ondergrond is nu klaar om het nieuwe bouwwerk te ondersteunen en wij kunnen dan beginnen met de ruwbouw. Zo beginnen wij met het inplannen waar alle water-, gas- en elektriciteit toevoeren moeten komen. Zo mis je geen stopcontacten of water aansluiting voor de kraan in de woning. Hierna is het echte bouwen dan ook begonnen. Het is tijd om het skelet van het bouwwerk te plaatsen en te beginnen met metselen. Als dit compleet is kunnen wij verder met het wind- en waterdicht maken van het gebouw. Zo moeten de muren en het dak geïsoleerd worden en natuurlijk alle ramen, deuren en vensterbanken geïnstalleerd worden. Na alles is gecontroleerd zou het gebouw nu water- en luchtdicht zijn en daarmee de ruwbouw afgerond zijn.

Afbouw

Nadat wij tevreden zijn met de ruwbouw, is het tijd voor de laatste fase van het bouwproces: De Afbouw. Tijdens deze fase wordt het gebouw klaar gemaakt voor gebruik of bewoning.  Hierin krijgen wij ook nog de kans om eventuele veranderingen te maken in de ruwbouw, als wij niet tevreden zijn met het eind resultaat. In het afbouw proces maken wij het nieuwbouw project zo ver af als de klant nodig vindt. Wij kunnen dan ook alle vloeren aanleggen, kozijnen plaatsen, elektra installeren en de muren afwerken. Zo heb jij zo min mogelijk werk aan de nieuwe woning. 

Nieuwbouw door de Grondleggers

De Grondleggers helpt je van begin tot het einde met het realiseren van jou ideeën: al gaat het over het bouwen van een complete aanbouw of een simpele schuur in de tuin. Wil jij geholpen worden door ervaren en professionele bouwers? Neem dan vrijblijvend contact op met De Grondleggers en vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen