Kunststof vloeren

Kunststof vloeren door De Grondleggers

Naast reguliere gietvloeren leggen De Grondleggers ook kunststof gietvloeren aan. Gietvloeren zijn momenteel erg in de mode vanwege hun moderne en strakke look. De kunststof gietvloer is kras- en slijtbestendig, water afstotend en over het algemeen erg stevig. Perfect dus voor werkplaatsen en de industrie! Maar ook voor thuis kan een kunststof gietvloer erg mooi passen. Zo kan je deze vloeren in de badkamer of toilet goed verwerken. De kunststof gietvloer zorgt voor een mooi glanzend effect en is dan ook in meer kleuren en variaties beschikbaar dan de reguliere betonlook gietvloer. Omdat een kunststof gietvloer compleet naadloos is, is de vloer ook makkelijker te reinigen. Ook zijn kunststof gietvloeren goed te combineren met vloerverwarming. Perfect dus voor een badkamer, want wie wilt er nou koude voeten als je uit de douche stapt! 

Kunststof vloer particulier

Een kunststof gietvloer in de badkamer is erg stijlvol en makkelijk te onderhouden dankzij haar naadloze structuur. Het voordeel van kunststof gebruiken in de badkamer in plaats van een reguliere gietvloer, is dat kunststof meer water bestendig is en zo de vloer niet aantast. Ook kunnen wij de vloer een gemarmerd effect geven zoals je hiernaast kan zien, voor een modernere look.

Voordelen kunststof gietvloer:
- Krasbestendig
- Slijtbestendig
- Waterdicht
- Stevig
- Naadloos
 

Kunststof gietvloer

Kunststof vloer bedrijfsleven

Ook voor het bedrijfsleven zijn kunststof gietvloeren zeer geschikt. De vloer is naadloos en compleet waterdicht, waardoor het schoonmaken hiervan gemakkelijker is dan een reguliere gietvloer. Zeker in garages of laboratoria waar de kans op lekkages van chemicaliën hoog is. De gietvloeren zijn daarnaast ook erg robuust en kunnen dus veel hebben. Laat je in een garage iets zwaars vallen? De kunststof gietvloer kan dit gewoon aan en zal geen krassen achterlaten. Dit zorgt er dus ook voor dat jouw werkplaats netjes blijft!

Voor de industrie of bedrijfsleven is het natuurlijk ook belangrijk dat de werkvloer veilig is. Zeker als er vloeistoffen op de vloer terecht komt kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Denk aan een winkelruimte waar regelmatig klanten naar binnen en buiten lopen: op regenachtige dagen kan een spiegelgladde tegelvloer gevaarlijk zijn. Je kunt hier dan ook goed gebruik maken van een kunststof gietvloer met antislip functie. Zo zijn er allerlei sectoren waar deze vloeren perfect in passen. Daarom bieden De Grondleggers een antislip kunststof vloer. Deze antislip vloeren kunnen zo ongelukken voorkomen. Wij werken bijvoorbeeld met een zeer sneldrogende kunststof antislip vloer die ook zeer snel aangebracht kan worden. Zo is de nieuwe vloer na 1 uur aan begaanbaar en heeft het bedrijf zo min mogelijk oponthoud.
 

Kunststof gietvloer antislip industrie
Kunststof gietvloer antislip industrie

 

Zoek niet verder naar jouw kunststof gietvloer!

De Grondleggers hebben jaren ervaring met het aanleggen van gietvloeren. Wij werken met de beste technieken en producten, en kunnen dus ook goed advies geven over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf of huis. Ben jij benieuwd of een kunststof gietvloer geschikt is voor jou? Neem contact op met De Grondleggers door te bellen naar 06-22887201 of het contact formulier in te vullen!

Contact