Projecten

Bouw en renovatie projecten door De Grondleggers

De Grondleggers zijn al sinds 1992 werkzaam in de woningbouw en renovatie. Wij bieden onze service voor allerlei projecten zoals: Nieuwbouw, beton vloeren storten, renovaties, aanbouwen en nog veel meer.  Ben jij ook geïntereseerd in een project beginnen met De Grondleggers? Bekijk hier onze voorgaande projecten voor inspiratie.

Badkamervloer renovatie

Van deze oude badkamer hebben de Grondleggers een prachtige, moderne badkamer gemaakt met als eye-catcher een epoxy gietvloer met marbel look. Na het inbouwen van de afvoer en het schuren van de oude tegelvloer, was de badkamer klaar voor het aanleggen van de epoxy gietvloer. Deze vloer is krasvrij, waterdicht en erg makkelijk schoon te maken. Meer lezen over de epoxy vloeren door De Grondleggers?

Kunststof gietvloeren

Renovatie badkamervloer met douchegoot
Douchegoot ingebouwd en verwerkt
Oude vloer geschuurd en voorbereid
Schraaplaag voor de kunststof gietvloer
Epoxy gietvloer met gemarmerde look

Verbouwing winkelruimte Kaatje Jans

Ook voor verbouwingen kan je terecht bij De Grondleggers. Bij dit project in Gorinchem hebben wij een oude winkelruimte compleet verbouwd naar deze prachtige delicatessezaak. Niet alleen hebben wij de vitrines geïnstalleerd, koelingen gekoppeld, muren geschilderd en het oude systeemplafond vervangen maar ook hebben wij de vloer zo aangelegd dat deze makkelijker toegankelijk is voor rolstoelen en bevoorrading. Meer lezen over verbouwingen door de Grondleggers?

Verbouwingen

Nieuwe vitrines voor Kaatje Jans
Nieuwe vloer bij winkelverbouwing
Systeemplafond vervangen winkelverbouwing
Complete winkelverbouwing van Kaatje Jans
Kaatje Jans opgeleverd

Sluis renovatie Hardinxveld

Ook werken wij graag samen met gemeentes voor openbare renovatie projecten. Bijvoorbeeld deze sluis in Hardinxveld. De oude sluiswand werd onveilig na jaren gebruik en was toe aan renovatie. Wij hebben de oude rand voorzien met kunsthars mortel ingestrooid met scherp zand voor een antisliplaag. De nieuwe sluiswand is nu in elk weer veilig voor gebruik. Wij zijn ook beschikbaar voor particuliere renovaties! Lees hier alles over de werkzaamheden van De Grondleggers.

Renovaties

Sluis renovatie Hardinxveld
Kunsthars aanleg Hardinxveld sluis
Antislip rand aangelegd

Terrasoverkappingen

De Grondleggers maakt jouw tuin compleet met een veranda, overkapping, schuur of pergola. Alle overkappingen worden op maat gemaakt en in overleg kunnen wij vrijwel alle wensen toevoegen. Zo kunnen wij glazen schuifdeuren installeren zodat de veranda of overkapping ook in het najaar te gebruiken is. Wij maken veel gebruik van Douglas en Eikenhout: niet alleen zijn deze houtsoorten erg mooi maar ze zijn ook het meest weerbestendig en duurzaam.
Hier zie je de bouw van een veranda die gemonteerd is aan de gevel van een woning. In overleg kwamen wij tot dit prachtige design met gebruik van Douglas hout. Wil jij ook een nieuwe schuur of overkapping? Bij De Grondleggers is alles mogelijk. Neem vrijblijvend contact op en verwoord jouw wensen!

Overkappingen

Douglas overkapping op maat gemaakt
Douglas overkapping op maat gemaakt
Opgeleverde Douglas overkapping op maat gemaakt