Over ons

De Grondleggers zijn er voor al jouw (verbouw)projecten. Van een volledige renovatie tot het plaatsen van nieuwe vloeren: wij regelen het voor je.

Wie zijn wij?

De Grondleggers zijn sinds 1992 werkzaam in de woninginrichting in de breedste zin van het woord, waar de hoofdzaak ligt bij vloeren. Door de jaren heen zijn hier verschillende disciplines bij gekomen. Omdat we geloven in nieuwe technieken hebben wij steeds verschillende vloersystemen omarmt, hierdoor kunnen we  de meeste soorten vloeren aanbieden: van een visgraat PVC vloer tot een industriële epoxy vloer in elke RAL kleur.

Daarnaast zijn De Grondleggers uitgegroeid tot een all-round bedrijf waar men nu ook terecht kan voor verbouwingen, aanbouwen en veranda's. Enomdat een grondlegger begint bij de basis verzorgen we ook funderingen.  Al met al kun je bij ons terecht voor een complete verbouwing tot aan de afgewerkte vloeren aan toe. Maar ook het vervangen van de voordeur of het plaatsen van een vrijstaande mancave.

Ben jij benieuwd naar onze projecten? Bekijk hier het overzicht voor inspiratie!

Waarom De Grondleggers?

De Grondleggers is al werkzaam in de bouw sinds 1992. Genoeg tijd dus om te specialiseren in verschillende onderdelen zoals renovaties, verbouwingen en onderhoudsklussen. Geen klus is voor ons te klein of te groot! Wij vinden het belangrijk dat de wensen van de particulier in kaart worden gebracht en professioneel worden uitgevoerd. Heb jij een project opkomend en weet je niet goed hoe je dit wilt aanpakken? Neem contact op met De Grondleggers en wij zorgen dat jouw project gestroomlijnd verloopt!

Contact